Brugtbilsafdeling - HTC-Biler Hadsten A/S

HTC Biler A/S er en velrenommeret autoforhandler og værksted med mange års erfaring. 
Vi er et mindre værksted med 10 ansatte. Derfor kan vi være i bedre kontakt med vores kunder.
Vi er autoriseret Volkswagen Servicepartner og Skoda Servicepartner, så vi laver alt inden for Skoda og VW også Garantireperationer

Vi har et bredt udvalg af brugte biler og kan derfor altid præsentere vores kunder for en stor variation af biler i alle prisklasser. Hvis vi ikke skulle have det du gerne vil have, så skaffer vi det.

På vores værksted udfører vi alle former for reparationer. Vi har samarbejde med de fleste leasingsselskaber. og vores kunder kan nyde godt af, at vi har et stort reservedelslager. 

Vi har samarbejde med alle forsikringsselskaber, Vi tilbyder gratis lånebil ved alle skader, og vi vasker og støvsuger altid bilen efter endt reparation. Vi udreder alle karosseriskader på bilen, store som små ...   Også rudeskift 

Søger du råd og vejledning til bilkøbet, står vi altid klar med svar på dine spørgsmål, og vi giver gerne en professionel vurdering af, hvilken type bil der passer bedst til dine behov.

Vi har  en  vaskehal der kan tage de fleste store varebiler, og har højtryksspul som ikke gøre dine alufælge matte. Vi har højttryksrenser til forspul af bilen og specielle hjulbørster så du kan gøre dine fælge rene. Vi har gratis støvsuger, og du kan komme alle dage mellem 7-22.

Læs mere om vores forretning her på siden eller kom forbi til en uforpligtende snak.

Personale

Se personalet

Kontaktinformationer

HTC-Biler Hadsten A/S
Kirkevej 67
8370 Hadsten

Tlf.: 86 98 24 55
CVR: 84761214
E-mail: tofra@htcbiler.dk

Åbningstider

I dag 10:00 - 16:30
Tirsdag 10:00 - 16:30
Onsdag Lukket
Torsdag 10:00 - 16:30
Fredag 08:00 - 13:00
Lørdag Åbent Efter Aftale
Søndag Åbent Efter Aftale
For fremvisning uden for normal åbningstid sms/ring 41664400-23238170 for næremere aftale.